Ballon betéti díj

AquaCordis  ballonos ásványvíz első vásárlásakor az ásványvíz árán felül betétdíj kerül felszámításra, amelyet (amennyiben nem kér több ballon cserét tőlünk) az üres ballonok visszaszolgáltatásakor visszafizetünk.

Ár: 2.000 Ft + ÁFA

 

Házhozszállítás

Ingyenes ásványvíz kiszállítás

Gyors és rugalmas ásványvíz kiszállítást biztosítunk minden ügyfelünk számára!

Írjon e-mailt a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre és kérjen utánpótlást, 1-3 munkanapon belül kollégánk már szállítja is a vizet.

Kapcsolat

Vízadagoló bérlés

Vízadagoló bérlés

A cégünk által kiszállított ballonos vizek élvezetes fogyasztásának érdekében partnereinknek kiváló minőségű vízadagoló berendezéseket biztosítunk, kedvező feltételekkel. 

Választékunk igen széles, biztosan megtalálja az Ön számára leginkább megfelelőt. Természetesen segítünk a választásban.
Ez után pedig folyamatosan, az Ön igényeihez igazodva gyorsan, rugalmasan, ingyenesen a megadott címre visszük a megrendelt Aquacordis ballonos ásványvizet.

Díjmentesen biztosítjuk:

  • a vízadagolók kiszállítását
  • a vízadagolók beüzemelését
  • egy kezelő gyors, szakszerű betanítását
  • azonnali cseregép kiszállítását karbantartás és javítás esetén

Válasszon készülékeink közül!

Vízadagoló automatáink

Keressen minket elérhetőségeinken!

Kapcsolat

Vízautomata tisztítás

Vízautomata Tisztítás


Partnereinknek bérbe adott vízadagoló automatáinkat célszerű időközönként kitisztítani a vízkőtől és egyéb szennyeződésektől.